Myyjähaku löytyy täältä

 


Näytteilleasettajat


Ahjon Akka

Ahjon Akka takoo perinteitä kunnioittaen käyttö- ja koriste-esineitä. Repertuaariimme kuuluvat myös mittatilaustyöt suurista pieniin töihin, heloista ajotien portteihin.

http://ahjonakka.com/

https://www.facebook.com/TaitotakomoAhjonAkka

Akanvakka

Akanvakan Loitsupajasta löydät pohjoisen loitsuperinteen kauneimmat käsityöt, mörönkarkoitussuihkeet, huolehtijamummot, kodínsuojaloitsut, riimukivet, hiuslehdet ja heilurit sekä monet muut hyväntuuliset lahjat vuodenkierron juhliin.

Akanvakan tuotteissa on hyvä henki, jonka luovat lämpöinen läsnäolo ja valoisa elämänilo – sekä rahtunen aitoa magiaa!
https://www.akanvakka.fi/
https://www.facebook.com/Akanvakka/

Arcana
Arcanan LoitsuPuodista löydät ainekset maagiseen arkeesi! Arcana valmistaa ja myy maagisia tuotteita sekä pakanahenkisiä & maanläheisiä käsitöitä.
Valikoimasta löytyy kattava määrä erilaisia loitsuöljyjä, maagisia lattiapesuja ja saippuaa, yrttejä, suitsukkeita, kuriositeetteja, loitsukynttilöitä ja -jauheita, näkijän tulkintavälineitä ja paljon muuta noituuteen painottuvaa.
https://holvi.com/shop/LoitsuPuoti/
https://www.facebook.com/Arcana-Sielun-Silmin-201505909929377/

Athene Nocturna/RunaGard
RunaGardin eläinavusteinen terapia ja AtheneNocturnan uniikit käsityöt tuovat kauneutta ja tasapainoa jokaisen elämään. Meiltä löydät ihanat terapiaeläimet, käsin tehdyt uniikit voimakorut ja upeat käsityöt.
https://www.facebook.com/FromAtheneNocturna/

 

Deadfine

www.deadfine.fi
https://www.facebook.com/deadfine.fi/

Elokehrä
Elokehrä on Tampereella toimiva luontais- ja hyvinvointihoitola, jonka palveluihin kuuluvat koko kehon vyöhyketerapia, kuumakivihieronta, rentoutushoidot sekä meditaatio-opastukset. Elokehrän visiona on tarjota kiireetöntä ja yksilöllistä tukea yksilön hyvinvointiin nykypäivän vaativassa ja stressaavassa ympäristössä.
Hoitolassa myydään myös yrittäjän valmistamia käsityö- ja lahjatavaroita sekä laadukkaita luonnonkosmetiikka- ja vartalonhoitotuotteita.
Valendis, nainen Elokehrän takana, on pirkanmaalainen parantaja ja käsityöläinen, jonka mielestä hyvinvointi kuuluu kaikille.
Messuhoidot Pakanallisilla syysmessuilla:
Stress relief
Kasvo- ja päähieronta n. 20 min, 15 €
Ihana rentoutushieronta nopeaa stressinpoistoa kaipaavalle! Hoidon kesto on noin 20 min, jonka aikana hoidettava sää pötkötellä mukavasti hoitopöydällä hoitajan hieroessa jännitykset pois ensin kasvojen alueelta, sitten pään. Niille, joille hoitoainehieronta on kampaamo- tai parturikäynnin kohokohta!
Vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta n. 20 min, 15 €
Vyöhyketerapia perustuu tuhansia vuosia vanhaan hoitomuotoon. Esimerkiksi Kiinassa tiedetään käytetyn jo 5000 vuotta sitten vyöhykejärjestelmän mukaista paineluhoitoa. Muinaisesta kiinasta ovat lähtöisin myös akupunktio ja akupainanta, jotka toimivat samalla periaatteella kehon järjestelmässä.
Vyöhyketerapia toimii vahvistamalla kehon omaa elinvoimaa ja näin ollen sillä voidaan hoitaa hyvin monenlaisia vaivoja – tai ylläpitää hyvinvointia. Hyviä hoitotuloksia on saatu mm. stressitilojen, unovaikeuksien, monenlaisten kiputilojen sekä hormonitoiminnan ja aineenvaihdunnan häiriötilojen hoidossa.
Tässä lyhyessä tutustumishoidossa käsitellään asiakkaan jalat sääristä jalkateriin hyödyntäen vyöhyketerapeuttisia elinheijasteita.
Vyöhyketerapeuttista hoitoa ei voi tehdä henkilölle, jolla on sydämentahdistin tai vakava sydänsairaus, aktiivinen syöpä tai tulehdustila tai elinsiirteitä.
Tasapainottava energiahoito n. 20 min, 15 €
Kokonaisvaltainen energiahoito, joka puhdistaa kehon energiakeskuksia, hoitaen ja tasapainottaen sekä fyysistä että henkistä puolta. Hoidon kokemus on yksilöllinen. Jotkut kokevat sen väreinä, tuoksuina tai ääninä, toiset saavat fyysisen oloisia tuntemuksia.
Hoidon aikana hoitaja ei pääsääntöisesti kosketa hoidettavaa, vaan toimii parantavan energian välittäjänä.
https://www.elokehra.fi/
https://www.facebook.com/elokehra/

Haltijakäpälä

Synkeän kaunista taidetta ja sarjakuvaa.

https://haltijakapala.carbonmade.com/

Hiiden Nahka
Nahkatuotteita pakanallisilla symboleilla.
Pagan leathercraft.
https://www.facebook.com/HiidenNahka/

Hongatar crafts
Käsintehtyjä pakana- ja luontoaiheisia koruja.
https://www.etsy.com/shop/Hongatar

Horror shop

http://horror-shop.net/fi/

https://www.facebook.com/TheHorrorShop/

House of Simone

Uniikit, perinteisin menetelmin käsin parkkinahasta muotoillut korut, asusteet ja naamiot

https://www.houseofsimone.fi/

https://www.facebook.com/House.of.Simone/

 

Jumalattaren Temppeli

Jumalattaren Temppelin pöydässä infoa jumalataruskosta ja Jumalattaren temppelistä. Myytävänä temppelin tuotteita kuten koruja, patsaita, matka-alttareita, meditaationauhoja ja hiuksiin kiinnitettäviä keijuraitoja.

 

Kalva Bone crafts
Valmistamme käsityönä uniikkeja ja ekologisia tuotteita luusta sekä kalloista. Valikoimaamme kuuluvat mm. Korut, valaisimet ja muut taide-esineet. Myynti ja tilaustyöt.
We do not kill, we give eternal life.
https://www.facebook.com/kalvabonecrafts/

 

Kivigalleria
http://www.kivigalleria.fi/
https://www.facebook.com/kivigalleria/

Lauri Pitkänen / Hiidenliekki

Olen Lauri Pitkänen. Porvoosta kotoisin oleva nukketaiteilija, jonka intohimona ovat luontomystiikka, myytit, tarut ja kansanperinne. Pyrin töilläni herättämään henkiin rakentamani nuket, jotka esittävät synkissä metsissä ja lumisilla tuntureilla lymyileviä peikkoja ja muita outoja olentoja. Opiskelen Lapin Yliopistossa kuvataidekasvatusta ja olen nukentekijänä itseoppinut.

Messuilla menossa mukana Lapinpeikko Luppo.

https://www.facebook.com/hiidenliekki

Lehto ry
Lehto – Suomen luonnonuskontojen yhdistys ry on kaikille Suomessa asuville luonnonuskovaisille ja luonnonuskonnoista kiinnostuneille tarkoitettu uuspakanahenkinen yhdistys.
http://lehto-ry.org/v2/
https://www.facebook.com/Lehtory/

 

Luova Polku

Luovan Polun pöydästä löydät yrttejä ja käsitöitä shamanistisessa hengessä mm. yrttiteetä, salvoja, huopatuotteita, koruja ja hiuskoristeita.

http://luovapolku.fi/

Mairen putiikki

Parantavatkivet ja -kristallit, hoitokivet, hopea- ja kivikorut.
http://mairenputiikki.fi/

Muni`s Workshops

Okkulttista kirjallisuutta ja tuotteita Intiasta.
http://muniraja.com/
https://www.facebook.com/munisworkshops/

Noora Korppi

www.noorakorppi.fi

 

Northern viking jewelry

https://www.northernvikingjewelry.com/

https://www.facebook.com/northernvikingjewelry/

Numfidea / Asko Nummela

Numfidea on 12.12.2012 perustettu viihde- ja hyvinvointipalveluja, graafisia palveluita, koulutusta sekä konsultointia tarjoava yritys.
Tällä hetkellä yritystoiminta on keskittynyt Tähteläiset -lehden kustantamiseen, erilaisiin konsultointipalveluihin liittyen kosmisiin asioihin, sekä itämaisiin makuuhuonetaitoihin; taolaisuuteen ja tantrisiin oppeihin.
Asko onkin yksi Suomen tunnetuimmista tantraohjaajista, sekä kosmisista kontaktihenkilöistä. Asko on nähnyt tärkeäksi jakaa tietojaan AstralTV:n kautta, kuin myös radion ja lehdistön muodossa. Tiedon jakaminen on Askon yksi tehtävistä. Tähteläiset -lehden luotsaaminen päätoimittajan muodossa antaa loistavat eväät kosmisen tietouden jakamiseen. Lehden yksi tehtävä on nostaa erilaisia auttajia laajempaan tietoisuuteen ja näin auttaa positiivisen muutosten toteutumisessa. Verkostoituminen ja yhdistyminen on yksi tämän ajan tärkeimmistä asioista.
www.numfidea.fi
https://holvi.com/shop/numfidea

Näkymätön Akatemia

Näkymätön Akatemia pystyttää näyttelytilan Pakanallisille syysmessuille.

Tilasta löytyy Druidi alttari, Viikinkikuninkaan valtaistuin sekä yrttinoidan työtila.

http://www.nakymatonakatemia.fi/

Pian Kera

Korkeapolttoista uniikkia keramiikkaa. Keraamisia koriste-esineitä ym.

http://www/facebook/piankera

Prasad

http://prasad.fi/

Radio Wyrd & Maailmanpuu

 

Roosdelit
Tyrnituotteita.
https://www.facebook.com/roosdelit/

Salakirjat
Salakirjat kustantaa historian, kansanperinteen ja esoterian kirjallisuutta.
http://www.salakirjat.net/
https://www.facebook.com/salakirjat

Sami Lipponen hieroja

Akupiste hierontaa, energia käsittelyjä, jäsenkorjausta, nikamien ja nivelten käsittelyä, venytykset ja veivautukset ja hermojen vapautukset, solurentoutukset, metamorfinen tekniikka ja urheiluhieronta.

Seija Laukkanen

Selvänäköiset tulkinnat: ihmissuhteet, työ/ura, jne.. Kiroukset, pahat silmät, huonot energiat, tavalliset karmavelat, aaveet ja kummitukset jne. Järjestätkö naistenillan, tapahtuman? Puhelin: 044-354 0996. Facebook/Seija Laukkanen (Vantaalta). Ota yhteyttä Messengerin kautta.

Silja-Riikka Seppälä

Taidenäyttely

https://www.facebook.com/siljariikkaseppala/

Susanna Salo

Ukon pakka on uusi Kalevalaisesta mystiikasta ja suomalaisesta kansanperinteestä inspiraationsa saanut tarot korttipakka. Pakan tekijä Susanna Salo on perehtynyt suomalaiseen kansanperinteeseen, mytologioihin, shamanismiin, tarot kortteihin ja kalevalaan vuosien ajan. Mukana pakassa on paitsi Kalevalaa ja sen henkilöhahmoja, myös suomalaisen kirjallisuuden seuran arkistolta peräisin olevia uskomusolentoihin liittyviä tarot kortteja. Kortit julkaistaan syksyllä 2017.

https://www.facebook.com/Ukon-pakka-Kalevalainen-tarot-Susanna-SaloSalakirjat-1939596712933942/

Studio Naturalia
Studio Naturalia on vuonna 2016 perustettu eläinkonservointiin erikoistunut yritys. Palvelemme pienenä verkkokauppana, ja lisäksi tarjoamme laajaan valikoiman erilaisia alaan liittyviä palveluja. Valtaosa Studio Naturalian töistä toteutetaan tilaustöinä, mutta myös myyntivalikoima karttuu jatkuvasti. Markkinoilla on aina tarjolla tuotteita, joita et löydä verkkokaupasta, joten kannattaa tulla paikan päälle tutustumaan valikoimaan.
Studio Naturalia toimii alalla vastuullisena toimijana, ja kaikkiin tuotteisiin ja palveluihin liittyy tietoisuus myös alaa koskevasta lainsäädännöstä. Jaamme tietoa alasta mielellämme, ja toivotamme Sinut tervetulleeksi messuosastollemme syksyllä!
https://www.studionaturalia.fi/
https://www.facebook.com/studionaturaliaoy/

Sysimaa
http://sysimaa.fi/
https://www.facebook.com/Sysimaaosk

Sysimaa Tattoo

Taikavat

Luonnon ja kierrätysmateriaaleja hyväksi käyttäen teemme uniikkeja, omistajalleen merkityksellisiä tuotteita, jotka tavalla tai toisella parantavat tai tuovat jotain uutta ja hyvää elämään. Pakanallisin symbolein koristellut korut, amuletit, kodin suojelijat, ennustuskivet ym.

https://www.facebook.com/Taikavat-486178765058179/

Tajunta Media

Aavetaajuus tarjoilee tiukinta mahdollista kauhua, scifiä, fantasiaa ja
esoteerista kirjallisuutta.

http://kauppa.aavetaajuus.fi/

 

Öljynoita

https://www.facebook.com/SuvetarTuulentuoja